Prodimed

Vanaf 2005 zijn er  duizenden mensen met behulp van Prodimed eiwitrijke maaltijdvervangers bij ons afgevallen. Sommige blijvend, andere komen elk jaar terug om een paar kilootjes bij te schaven.

Het blijft een super methode die wij dagelijks toepassen bij mensen die even de draad kwijt zijn in dieetland en structuur en duidelijkheid willen maar wel verantwoord, veilig en zonder hongergevoel. En……… snel resultaat!

Het LUMC is na jarenlang onderzoek enthousiast over de resultaten met Prodimed en ziet de gezondheidswinst die bij hun patiënten geboekt wordt.

Voordat u aan het eiwitdieet begint, moet u samen met de gewichtsconsulent van NewDiet Care de gunstigste periode bepalen. Dit gebeurt tijdens het intakegesprek. In welke periode heeft u de minste stress en de minste onvoorziene gebeurtenissen.

Dit intakegesprek kan plaatsvinden op een van onze locaties maar wij kunnen ook telefonisch een intake doen, aan u de keuze. 

Voor iedereen is het traject anders, daarom wordt er met u besproken in welke fase u het beste kunt beginnen. Tevens gaan we uw streefgewicht bepalen en ook op welke termijn dit haalbaar is. U krijgt een inlogcode om de producten te bestellen of u kunt ze bij uw bezoek meenemen. Verder wordt uw medische geschiedenis besproken en zo nodig wordt u geadviseerd eerst uw huisarts te raadplegen.

Diverse fasen

Actieve fase
Dit is het eigenlijke eiwitdieet, dat in verschillende stappen zal worden opgebouwd.
Bij elke stap krijgt u een faseformulier met alle specifieke richtlijnen.
De actieve fase bestaat uit fase 1 en fase 2.
In fase 1 eet u alleen maaltijdvervangers met onbeperkt groenten en in fase 2 worden de maaltijdvervangers gecombineerd met 1 eiwitrijke maaltijd bestaande uit vlees of vis.

Overgangsfase
Deze fase brengt u geleidelijk terug naar de onderhoudsfase, dit zijn fase 3 en fase 4.
De hoeveelheid proteïnemaaltijden wordt verder afgebouwd en normale maaltijden met fruit, zuivel en brood worden toegevoegd.

Onderhoudsfase
Gewicht verliezen is met het eiwitdieet vrij gemakkelijk, het gewicht behouden is een heel andere zaak. Dankzij de verschillende voorgaande stappen bent u niet alleen van uw overgewicht verlost, maar bent u ook voorbereid op een terugkeer naar een normaal en gezond voedingspatroon, met als enig doel: het behoud van uw ideale gewicht. Deze laatste fase 5 komt overeen met de bekende schijf van vijf van het voedingscentrum*.

fases_prodimed_solange

Belang van begeleiding
Heeft u iemand nodig die u adviseert, helpt, begeleidt en ondersteunt ook op de momenten dat u het moeilijk heeft en eigenlijk wil opgeven?
Regelmatige weegmomenten en een peptalk zijn belangrijk om het vol te houden. Ook na het afvallen is raadzaam regelmatig terug te komen om de balans tussen lekker eten en slank blijven vast te houden.
Wij van NEWDIET CARE spreken uit ervaring 🙂

Wij helpen u hier graag mee!

*Het resultaat is per persoon verschillend, meer informatie hierover staat in de disclaimer.

Ja, ik wil graag starten met afvallen.

Neem contact met mij op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer