Dieetadvies op maat

Dieetadvies op maat

Met ons unieke Dieetadvies op Maat traject leert u binnen 3 maanden uw leefstijl te verbeteren onder begeleiding van een diëtist.

Aan de hand van uw doelen en huidige eetgewoonten stellen wij een persoonlijk voorbeelddagmenu voor u op. In overleg zullen er haalbare afspraken gemaakt worden over voeding en eventueel beweging. Daarnaast geven wij u tips en handvatten om beter om te gaan met uw ‘valkuilen’.

Deze methode is met name gericht op het verbeteren van uw gezondheid op de lange termijn. Naast afvallen kunt u ook doelen stellen op het gebied van o.a. bloeddruk verlagen, bloedwaarden verbeteren en bloedsuikerwaarden verbeteren.

Zie het niet als een dieet, maar als een blijvende aanpassing van uw leefstijl!

Wat kunt u verwachten tijdens dit programma:

Week 1, intake, 60 minuten

Kennismaking. Uw leefsituatie, motivatie, vragen, wensen, doelen en valkuilen worden besproken. U wordt gewogen op een professionele TANITA weegschaal die naast uw gewicht ook uw (visceraal) vet- en spiermassa meet. Dit rapport wordt uitgebreid besproken. Indien gewenst kan ook de middelomtrek gemeten worden. De diëtist berekent uw huidige voedingsinname en vergelijkt deze met uw behoefte.

Week 1, dagmenu opstellen, 30 minuten

De diëtist stelt een persoonlijk voorbeelddagmenu voor u op met eventueel aanvullende afspraken. Het voorbeelddagmenu sluit aan op uw behoefte, wensen, gewoonten en doelen. Het menu wordt binnen 2 werkdagen na uw intakegesprek gemaild, zodat u direct aan de slag kan.

Week 3, vervolg, 30 minuten

Uw ervaring, vragen, wensen en doelen worden besproken. Meting met TANITA weegschaal, bespreking van het weegrapport. Indien nodig worden het voorbeelddagmenu en de afspraken aangepast.

Week 6 & Week 9, vervolg, 15 minuten

Uw ervaring, vragen, wensen en doelen worden besproken. Meting met TANITA weegschaal, bespreking van het weegrapport. Indien nodig worden het voorbeelddagmenu en de afspraken aangepast.

Week 12, afsluiting, 30 minuten

Uw vragen, wensen en doelen worden besproken. Indien gewenst wordt de middelomtrek opnieuw gemeten. Meting met TANITA weegschaal, bespreking van het weegrapport, zijn de doelen behaald, zijn het voorbeelddagmenu en de gemaakte afspraken haalbaar voor op de lange termijn, heeft u voldoende handvatten voor na het traject, zijn er nog aanpassingen nodig, etc. Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om het traject in overleg met de diëtist te verlengen.

*Bij aanvang van het 3-maanden traject betaalt u 192 euro. De diëtist stelt voor u een factuur op die u na afloop kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Het traject wordt grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Deze kosten vallen in eerste instantie wel onder het eigen risico.

    Ja, ik wil graag starten met afvallen.

    Neem contact met mij op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer