Onze methodes

Iedereen kan afvallen, kies de methode die bij jóu past!

Wil je op een gezonde en effectieve manier afvallen? Dat kan! Bij ons kun je afvallen onder begeleiding met één van onze methodes. Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier afvalt om ervoor te zorgen dat je op het gewenste gewicht blijft.  

PS. food & lifestyle

Bij ons kunt u het PS. food & lifestyle afslankprogramma volgen! PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld programma dat u volgt onder persoonlijke begeleiding. Bij PowerSlim maak je gebruik van maaltijdvervangende producten in combinatie met gezonde voedingsmiddelen uit de supermarkt.
Lees verder

GOK (Grip op Koolhydraten)

GOK is een bewezen, succesvolle methode waarbij je minder koolhydraten maar meer vet eet. Je gaat aan de slag met het boek en de waaier, en je doet zelf gezonde boodschappen in de supermarkt. Het grote verschil met keto en andere koolhydraatarme programma’s is het ‘koolhydratenuur’.
Lees verder

Slank & Vitaal

Sporten en afvallen gaan hand in hand bij deze methode. Met een intensieve begeleiding van acht weken op het gebied van beweging en voeding helpen we jou je streefgewicht te bereiken.
Lees verder

NewFigure.

Met NewFigure begeleiden wij u met afvallen door een op maat gemaakt programma in combinatie met voedingssupplementen. Samen met de persoonlijke coach wordt er gekeken hoeveel weken er nodig zijn om op jouw streefgewicht te komen.
Lees verder

Dieetadvies op maat.

Met Dieetadvies op maat begeleiden wij je met afvallen door een op maat gemaakt programma op basis van jouw huidige eetpatroon.
Lees verder

    Ja, ik wil graag starten met afvallen.

    Neem contact met mij op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer