Vraag en antwoord

PowerSlim? ….. ik dacht dat jullie Prodimed hadden?

Dat klopt, wij hebben vanaf 2004 duizenden mensen begeleid met Prodimed. Maar als afslankpraktijk blijf je de ontwikkelingen in dieetland volgen om zoveel mogelijk klanten een methode te kunnen aanbieden die op dat moment bij hun leven past. De vraag naar kant en klare producten was bijvoorbeeld groot. Ook hartige afslankproducten zijn populair en met name waarop je mag en kan kauwen.
Inmiddels zijn wij groot fan van het  PowerSlimprogramma vanwege de geweldige diversiviteit aan producten en de heerlijke recepten.
Wij zochten vernieuwing en dat hebben we gevonden met PowerSlim!

En NewFigure , wat zijn daar de voordelen van?

Met NewFigure hebben we een methode in huis gehaald die het dichts tegen de richtlijnen van de Schijf van 5 ligt. Gewoon normaal eten met ondersteuning van de aminosupplementen. Zo hebben we voor elk wat wils en ook voor ieders budget de juiste manier van afvallen.

Veelgestelde vragen over het PowerSlimprogramma.

Mag ik tijdens het dieet alleen maar maaltijdvervangers?
U begint in de eerste fase met  5 PowerSlimproducten per dag aangevuld met 1 maaltijd met vlees of vis , daarbij onbeperkt groenten. De maaltijdvervangers worden in de loop van het dieet vervangen door normale, gezonde maaltijden.

Wat mag ik eten of drinken naast de maaltijdvervangers?
De website van PowerSlim staat bomvol heerlijke recepten
met en zonder de producten. Je kan echt lekker eten en gevarieerd eten!
Veel groenten eten is een must 🙂 Ook mag u bouillon, dus u kunt bijvoorbeeld met verse groenten een lekkere soep maken. Koffie en thee mag ook en een glas light frisdrank is ook geen probleem.
Verder zijn er de smaakmakers die het leven van een PowerSlimmer een stuk aantrekkelijker maken. Dit krijgt u uitgelegd tijdens het intakegesprek.

Geen jojo effect bestaat dat echt?
Het PowerSlim dieet beschermt de spieren en stimuleert juist de vetverbranding. Hierdoor raakt u kwijt wat u echt kwijt wilt raken, namelijk vetmassa. Door het beschermen van de spiermassa blijft het calorieverbruik behouden. U kunt alleen maar op uw streefgewicht blijven als u na het dieet veel gaat bewegen en gezond en gevarieerd gaat eten. Wij helpen u graag met het aanleren van een nieuw voedingspatroon.

Die ontbijtsmaken lijken mij helemaal niet lekker. Mag ik ook wat anders nemen?
In principe kunnen alle smaken verwisseld worden. Het maakt eigenlijk niet uit wanneer u wat eet. In alle producten zit dezelfde voedingswaarde. U kunt dus ook de dag beginnen met een sinaasappeldrank als u dat uw voorkeur heeft.

Moet ik elke week langskomen?
Niets hoeft, maar in de praktijk blijkt toch, dat zeker in de eerste periode het goed is om iedere week te komen wegen als “stok achter de deur”. Mensen die begeleid worden tijdens een eiwitdieet hebben een zeer grote kans van slagen.  U krijgt van ons precies te horen hoe het dieet werkt . Gaat het dieet u goed af, dan kunnen de afspraken ook wat ruimer gepland worden. Producten kunnen ook tussendoor opgehaald worden in Oegstgeest of Noordwijk. In Oegstgeest zijn wij 6 dagen per week geopend.

Ik val niet (genoeg) af, waar kan dat aan liggen?

  • Stoelgang
  • Stress
  • Menstruatie
  • Ziekte
  • Medicijngebruik
  • Onvoldoende water gedronken
  • Zondigen
  • Niet genoeg maaltijdvervangers of de verkeerde combinatie
  • Langer dan 3.5 uur tussen de maaltijden

Ik moet vaak uit eten voor mijn werk. Hoe los ik dat op?
Geen probleem, wij hebben handige tips voor U om daar mee om te gaan zonder het dieet te verstoren.

Mag ik suikervrije kauwgom gebruiken?
Ja, mits met mate. Een teveel kan diarree veroorzaken. Ook is uit recente onderzoek gebleken dat mensen die veel zoetstoffen gebruiken minder snel afvallen.

Ik wil maar 5 kg kwijt, kan ik ook bij NewDiet Care terecht?
Het PowerSlim dieet werkt voor iedereen, of je nu veel of weinig wilt afvallen. Het is echter belangrijk om de afbouw-fasen goed te doorlopen. Om het gewichtsverlies eraf te houden moet u heel langzaam weer gewoon gaan eten om het lichaam te laten wennen aan uw nieuwe gewicht.

Waar kan ik de producten krijgen?
Iedereen die bij ons voor een intake is geweest op een van onze vestigingen of online een programma volgt krijgt een inlogcode voor de webshop. Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt en betaalt met ideal, heeft u de producten de volgende dag in huis. U bestelt het gemakkelijk op onze webshop!
Maar lansgkomen kan natuurlijk ook, gewoon zonder afspraak!

Bekend van TV

Aan de slag met …

Prodimed een afwisselend eiwitdieet met hoogwaardige eiwitten wat verantwoord is en een goed resultaat oplevert. Het LUMC is na jarenlang onderzoek enthousiast over de resultaten met Prodimed en ziet de gezondheidswinst die bij hun patiënten geboekt wordt.

Bekijk de methode