Vraag en antwoord

PowerSlim? ….. ik dacht dat jullie Prodimed hadden?

Dat klopt, wij hebben vanaf 2005 duizenden mensen begeleid met Prodimed. Maar als afslankpraktijk blijf je de ontwikkelingen in dieetland volgen om zoveel mogelijk klanten een methode te kunnen aanbieden die op dat moment bij hun leven past. De vraag naar kant en klare producten was bijvoorbeeld groot. Ook hartige afslankproducten zijn populair en met name waarop je mag en kan kauwen.
Inmiddels zijn wij groot fan van het  PowerSlimprogramma vanwege de geweldige diversiviteit aan producten en de heerlijke recepten.
Wij zochten vernieuwing en dat hebben we gevonden met PowerSlim! Natuurlijk hebben we de Prodimed producten ook gewoon in huis voor de trouwe fans.

PS. food & lifestyle? dat is de nieuwe naam voor PowerSlim 🙂

En NewFigure , wat zijn daar de voordelen van?

Met NewFigure hebben we een methode in huis gehaald die het dichts tegen de richtlijnen van de Schijf van 5 ligt. Gewoon normaal eten met ondersteuning van de aminosupplementen. Zo hebben we voor elk wat wils en ook voor ieders budget de juiste manier van afvallen.

Veelgestelde vragen over het PS. food & lifestyle programma.

Mag ik tijdens het dieet alleen maar maaltijdvervangers?
U begint in de eerste fase met  5 PS. producten per dag aangevuld met 1 maaltijd met vlees of vis , daarbij onbeperkt groenten. De maaltijdvervangers worden in de loop van het dieet vervangen door normale, gezonde maaltijden.

Wat mag ik eten of drinken naast de maaltijdvervangers?
De website van PS. food & lifestyle staat bomvol heerlijke recepten
met en zonder de producten. Je kan echt lekker eten en gevarieerd eten!
Veel groenten eten is een must 🙂 Ook mag u bouillon, dus u kunt bijvoorbeeld met verse groenten een lekkere soep maken. Koffie en thee mag ook en een glas light frisdrank is ook geen probleem.
Verder zijn er de smaakmakers die het leven een stuk aantrekkelijker maken. Dit krijgt u uitgelegd tijdens het intakegesprek.

Geen jojo effect bestaat dat echt?
Het PS. food & lifestyle programma beschermt de spieren en stimuleert juist de vetverbranding. Hierdoor raakt u kwijt wat u echt kwijt wilt raken, namelijk vetmassa. Door het beschermen van de spiermassa blijft het calorieverbruik behouden. U kunt alleen maar op uw streefgewicht blijven als u na het dieet veel gaat bewegen en gezond en gevarieerd gaat eten. Wij helpen u graag met het aanleren van een nieuw voedingspatroon.

Moet ik elke week langskomen?
Niets hoeft, maar in de praktijk blijkt toch, dat zeker in de eerste periode het goed is om iedere week te komen wegen als “stok achter de deur”. Mensen die begeleid worden tijdens een eiwitdieet hebben een zeer grote kans van slagen.  U krijgt van ons precies te horen hoe het dieet werkt . Gaat het dieet u goed af, dan kunnen de afspraken ook wat ruimer gepland worden. Producten kunnen ook tussendoor opgehaald worden in Oegstgeest of Noordwijk. In Oegstgeest zijn wij 6 dagen per week geopend.

Ik val niet (genoeg) af, waar kan dat aan liggen?

  • Stoelgang
  • Stress
  • Menstruatie
  • Ziekte
  • Medicijngebruik
  • Onvoldoende water gedronken
  • Zondigen
  • Niet genoeg maaltijdvervangers of de verkeerde combinatie
  • Langer dan 3.5 uur tussen de maaltijden

Ik moet vaak uit eten voor mijn werk. Hoe los ik dat op?
Geen probleem, wij hebben handige tips voor U om daar mee om te gaan zonder het dieet te verstoren.

Waar kan ik de producten krijgen?
Iedereen die bij ons voor een intake is geweest op een van onze vestigingen of online een programma volgt krijgt een inlogcode voor de webshop. Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt en betaalt met ideal, heeft u de producten de volgende dag in huis. U bestelt het gemakkelijk op onze webshop!
Maar lansgkomen kan natuurlijk ook, gewoon zonder afspraak!

Het Slank & Vitaal programma, is dat alleen in Noordwijk?

Wij boffen, want in onze regio staat een van de mooiste sport en wellnessclubs van Nederland. Aangezien NewDiet Care daar ook een vestiging heeft hebben we de handen in een geslagen en kunt u 8 weken sporten (zonder abonnement) met begeleiding in combinatie met bezoekjes aan Loes Janson, onze diëtiste.
Het programma wordt ook weer grotendeels vergoed uit de aanvullende verzekering van Zorg en Zekerheid.

GOK, Grip op koolhydraten weer een andere methode, wat zijn de voordelen?

Wij zijn gestart in 2005 met koolhydraatarm afvallen icm met maaltijdvervangers, Wij zijn echt fan van koolhydraatarm , nog steeds!
GOK geeft er weer een andere twist aan, we merken aan onze cliënten dat ze altijd weer op zoek zijn naar wat nieuws.
Met GOK hebben we dat in huis gehaald 🙂

 

 

Bekend van TV

Iedereen kan afvallen!

Wil je op een gezonde en effectieve manier afvallen? Dat kan! Bij ons kun je afvallen onder begeleiding met één van onze methodes. Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier afvalt om ervoor te zorgen dat je op het gewenste gewicht blijft.

Kies de methode die bij JOU past!