PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle HET DIEET VAN NU ! ( voorheen PowerSlim)

Bij NewDiet Care zijn er duizenden mensen met behulp van een eiwitrijk, koolhydraatarm voedingspatroon afgevallen in combinatie met maaltijdvervangers. Sommige blijvend, andere komen elk jaar terug om een paar kilootjes bij te schaven.

Het blijft een super methode die wij dagelijks toepassen bij mensen die even de draad kwijt zijn in dieetland en structuur en duidelijkheid willen maar wel verantwoord, veilig en zonder hongergevoel. En……… snel resultaat!

Wij zijn enthousiast over de resultaten en zien de gezondheidswinst die bij onze cliënten geboekt worden.

Voordat u aan het eiwitdieet begint, bepaalt u samen met de diëtist van NewDiet Care het gunstigste tijdstip om te beginnen. Dit gebeurt tijdens het intakegesprek. In welke periode gaat u niet direct op vakantie, heeft u niet teveel etentjes en kunt u er helemaal voor gaan.

Dit intakegesprek kan plaatsvinden op een van onze locaties maar wij kunnen ook telefonisch een intake doen, aan u de keuze. 

Voor iedereen is het traject anders, daarom wordt er met u besproken in welke fase u het beste kunt beginnen. Tevens gaan we uw streefgewicht bepalen en ook op welke termijn dit haalbaar is. U krijgt een inlogcode om de producten te bestellen of u kunt ze bij uw bezoek meenemen. Verder wordt uw medische geschiedenis besproken en zo nodig wordt u geadviseerd eerst uw huisarts te raadplegen.

Het PS. food & lifestyle programma

Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorgt u ervoor dat u de hele dag door smakelijk en gevarieerd blijft eten. Tijdens deze momenten vervangt u gangbare voedingsmiddelen door PS. food & lifestyle producten, maar eet u ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. U werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij u ook mag genieten!

In de onderstaande video vertelt Bernadette u meer over PS. food & lifestyle.

Voordelen van PS. food & lifestyle

 • Een behandelplan afgestemd op uw persoonlijke situatie
 • Méér dan 100 verschillende producten, veel kant & klaar
 • Verantwoord eetpatroon aangevuld met groenten
 • Gemakkelijk vol te houden
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 • Behoud van spiermassa

Belang van begeleiding
Heeft u iemand nodig die u adviseert, helpt, begeleidt en ondersteunt ook op de momenten dat u het moeilijk heeft en eigenlijk wil opgeven?
Regelmatige weegmomenten en een peptalk zijn belangrijk om het vol te houden. Ook na het afvallen is raadzaam regelmatig terug te komen om de balans tussen lekker eten en slank blijven vast te houden.
Wij van NEWDIET CARE spreken uit ervaring 🙂

Heeft u interesse? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

*Het resultaat is per persoon verschillend, meer informatie hierover staat in de disclaimer.

  Ja, ik wil graag starten met afvallen.

  Neem contact met mij op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer