Geroosterde bloemkool a la Ottolenghi
Ingrediënten voor 4 personen:
- 1 kleine bloemkool
- 50 gr. spinazie
- 20 cherrytomaten, gehalveerd
- 2 el. kappertjes, uitgelekt
- 2 tenen knoflook
- 1 el. dille, fijngesneden
- 1 el. Franse grove mosterd
- 2 el. appelciderazijn
- 120 ml olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze:
- Maak eerst de dressing. Pureer de kappertjes met mosterd, knoflook, azijn en wat zout en peper.
- Voeg de helft van olijfolie in een fijn straaltje toe terwijl u flink klopt met de garde. Het moet een dikke romige dressing worden.
- Kook de bloemkoolroosjes 3 min.
- Giet ze af en spoel ze koud af en daarna uitlekken.
- Meng de overgebleven olie met wat zout en peper door de bloemkool.
- Laat een grillpan op hoog vuur goed heet worden.
- Rooster de bloemkoolroosjes in porties. Keer ze halverwege zodat ze aan beide kanten grillstrepen krijgen.
- Doe ze in een schaal en voeg als de bloemkool nog heet is de dressing, dille, spinazie en tomaten toe.
- Meng dit en breng op smaak met zout en peper. Serveer de bloemkool warm of lauw.
Afvallen en de balans tussen lekker eten en slank blijven!
NewDiet Care biedt u de mogelijkheid op een veilige en gezonde manier af te vallen zonder hongergevoel en vooral: met blijvend resultaat.
U krijgt van ons professionele, persoonlijke begeleiding en ondersteuning en u moet de discipline opbrengen om tot het maximale resultaat te komen. Iedereen kan afvallen. Start met afslanken bij NewDiet Care