Toscaans vegetarisch recept
Ingrediënten voor 2 personen:
- 1 tl. appelazijn
- 1 courgette
- 250 gr. kastanjechampignons
- 1 teentje knoflook
- 1 tl.plantaardige olie
- 1 paprika
- peper
- 1 rode ui
- 1 tl. rozemarijn
- 1 tl. tijm
- 350-400 gr. tomatenblokjes met basilicum en oregano (AH of Jumbo)
- 70 gr. tomatenpuree
- zout
Bereidingswijze:
- Snijd eerst alle groente. Te beginnen met de courgette en paprika. De courgette in plakken en de paprika in kleine blokjes. Zet dit even apart.
- Maak de kastanjechampignons schoon en snijd de grote in vieren.
- Rode ui schoonmaken en snijd dunne plakjes van de helften.
- Pers de knoflook uit of hak het fijn.
- Doe de lepel olie in een hapjespan/wok. Fruit de ui samen met de knoflook. Kastanjechampignons erbij net als de tomatenpuree, tijm en rozemarijn.
- Voeg nu de courgette, paprika en tomatenblokjes toe en verwarm dit enkele minuten.
De courgette en paprika moeten nog een beetje bite hebben dus niet te lang verwarmen. - Breng het geheel op smaak met de tl. appelzijn en peper en zout.
Afvallen en de balans tussen lekker eten en slank blijven!
NewDiet Care biedt u de mogelijkheid op een veilige en gezonde manier af te vallen zonder hongergevoel en vooral: met blijvend resultaat.
U krijgt van ons professionele, persoonlijke begeleiding en ondersteuning en u moet de discipline opbrengen om tot het maximale resultaat te komen. Iedereen kan afvallen. Start met afslanken bij NewDiet Care