Gebakken tomaat met knoflook
Ingrediënten voor 2 personen:
- 3 grote rijpe, stevige tomaten (450 gr)
- 3 tl. knoflookpoeder
- ½ chilipeper, fijngehakt
- 2 el. fijngesneden bladpeterselie
- 2 el. olijfolie
- zout en peper
Bereidingswijze:
- Vermeng knoflookpoeder, chilipeper en gehakte peterselie in een kommetje en zet dit even op zij.
- Verwijder de kroontjes van de tomaten en snijd een schijfje van de onderkant. Snijd ze horizontaal in circa 1 ½ cm. dikke plakken.
- Verhit de olie in een grote koekenpan op halfhoog vuur.
- Leg de tomaat erin, bestrooi ze met zout en peper en bak ze ongeveer 1 minuut, keer ze om, bestrooi ze weer met zout en peper en strooi het knoflookmengsel erover.
- Bak ze nog een minuut of wat, schud de pan af en toe en keer de plakken nog eens om tot de tomaten zacht zijn, geen puree.
- Schud de tomaten op een schaal, giet het vocht uit de pan eroverheen en dien ze direct op.
Afvallen en de balans tussen lekker eten en slank blijven!
NewDiet Care biedt u de mogelijkheid op een veilige en gezonde manier af te vallen zonder hongergevoel en vooral: met blijvend resultaat.
U krijgt van ons professionele, persoonlijke begeleiding en ondersteuning en u moet de discipline opbrengen om tot het maximale resultaat te komen. Iedereen kan afvallen. Start met afslanken bij NewDiet Care